Östanå Sommarvägen 14

Östanå Sommarvägen 14

Slutpris

800 000 kr


Östanå— Vetlanda

Östanå Sommarvägen 14


Slutpris
800 000 kr

Östanå— Vetlanda

Nyrenoverat fritidshus i Östanå!

Drömmer du om att koppla av och njuta av stilla sjöutsikt i ditt eget fritidshus? Då är detta huset vid Östanå i Vetlanda perfekt för dig! Detta charmiga fritidshus har nyligen renoverats invändigt och är redo att välkomna nya ägare till en bekväm och avslappnad livsstil.

Stugan har två rum och kök. Med sjönära läge ger det möjlighet att njuta av vacker sjöutsikt och charmiga omgivningar. Här kan du ta ett morgondopp från bryggan, fiska eller bara koppla av och njuta av den vackra naturen.

Invändigt har stugan renoverats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Här finner du moderna och bekväma bekvämligheter som gör att du kan känna dig hemmastadd från första stund. Köket har en modern inredning och rymmer allt du behöver för att laga goda måltider. Sovrummet är mysigt och bra i storlek, och vardagsrummet är charmigt och idealiskt för avkoppling.

Sammanfattningsvis är detta fritidshus vid sjön en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar och kunna koppla av.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 30 kvm
Driftkostnad
14 010 kr/år
Tomtarea
255 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-05-23

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Östanå Sommarvägen såldes av oss 2024-05-23. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Östanå Sommarvägen.

Boka värdering

Filip Ekman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.